Varhaisnuoret

Olet tervetullut mukaan Kansanlähetyksen monipuoliseen varhaisnuorten toimintaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joka toinen sunnuntai klo 16 on Joutjärven kirkossa koko perheen Kohtaamispaikka, jonka aikana on pienten pyhäkoulun lisäksi omat ohjelmat 7–11-vuotiaille koululaisille ja 11–14-vuotiaille  varhaisnuorille kirkon alakerrassa.

Kansanlähetys järjestää ympäri vuoden myös upeita leirejä varhaisnuorille Kansanlähetysopistolla Ryttylässä Riihimäen kupeessa.

Katso näistä kaikista lisää tietoa tästä alta.

Kohtaamispaikan koululaisten ja varhaisnuorten omat ohjelmat

8 VARHAISNUORET (1)

Kohtaamispaikan alussa kokoonnutaan kaikki yhdessä, isot ja pienet, nuoret ja vanhat, yhteen kirkkosaliin. Alkulaulujen ja rukouksen jälkeen eri-ikäiset lapset ohjataan omiin ohjelmiinsa.

Koululaiset ja varkit kokoontuvat kirkon takaosaan, josta porukalla kipitetään rappusia pitkin kirkon viihtyisään alakertaan, jossa koululaisten ohjelma on nuorten tilassa ja varkkien ohjelma partiokolossa lähellä liikuntasalia.

Alussa molemmissa ohjelmissa on innostava raamattuopetushetki, jonka jälkeen lapset jakautuvat toimintapajoihin. Usein on kolme pajaa.  Sporttipajassa saadaan hiki pintaan erilaisten pelien ja leikkien avulla liikuntasalissa tai ulkona. Handpajassa taituroidaan monenlaista kivaa käsillä, sekä leipomopajassa tehdään pikkunäppäriä ja nopeita, mutta sitäkin herkullisempia leivonnaisia.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan koululaisten ja varkkien ohjelmiin!

9 VARHAISNUORET (2) OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kohtaamispaikan koululaisten ja varhaisnuorten syys- ja kevätleirit

11 VARHAISNUORET (2) 12 VARHAISNUORET (2)

Olet tervetullut Kohtaamispaikan kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä, järjestettäville leireille. Leirillä on ohjelmaa alle kouluikäisille lapsille, 7–11-vuotialle koululaisille, 11–14-vuotiaille  varkeille sekä aikuisille. Varkit voivat osallistua leireille myös ilman vanhempia.

Lisätietoa leireistä ja Kohtaamispaikan toiminnasta löydät Kohtaamispaikan sivuilta. Voit olla yhteydessä myös Iida Hoviin, joka vastaa Kohtaamispaikan koululaisten ja varkkien ohjelmista.

Varhaisnuorille leirejä ympäri vuoden Kansanlähetysopistolla

18 VARHAISNUORET (1) 18 VARHAISNUORET (2)

Kansanlähetysopistolla Ryttylässä, joka sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Lahdesta Riihimäen kupeessa, järjestetään ympäri vuoden upeita junnuleirejä.

Donkki.net on Kansanlähetyksen junnutyön oma nettisivusto, josta pääset näkemään kaikki tulevat junnuleirit sekä varhaisnuorten kerhot ja Donkkis Big Night -illat ympäri Suomea. Lisäksi voit tilata näiden sivujen kautta Donkki-lehden, joka on lasten raamatunluku- ja harrastelehti. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehdessä tutustutaan Raamattuun reippaiden kaverusten Donkki-aasin, Sakun ja Ruutin kanssa.

20 VARHAISNUORET

Tule mukaan ohjaajaksi varhaisnuorille

Yhteistyö on voimaa! Yksin ei pysty näin upeaa varhaisnuorten toimintaa järjestämään, vaan siihen tarvitaan vapaaehtoisten aikaa, käsiä ja jalkoja sekä rakkautta. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan varhaisnuorten parissa tavalla tai toisella, ole rohkeasti yhteydessä Aleksi Soiniseen niin jutellaan lisää.

 

Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja