Lapset

” …vanhoja asioita, joista olemme kuulleet, joista isämme ovat meille kertoneet. Me emme salaa niitä lapsiltamme vaan kerromme tulevillekin polville Herran voimasta, Herran teoista, ihmeistä, joita hän on tehnyt… jotta tulevakin polvi ne tuntisi, jotta vastedes syntyvätkin ne oppisivat ja kertoisivat omille lapsilleen.”

Psalmi 78

LAPSET

Lapsille on ohjelmaa Kohtaamispaikassa, joka on joka toinen sunnuntai klo 16 Joutjärven kirkossa. Kohtaamispaikan alussa isot ja pienet, nuoret ja vanhat kokoontuvat yhteen kirkkosaliin. Alkulaulujen ja rukouksen jälkeen eri-ikäiset lapset ohjataan omiin ohjelmiinsa. Omaa ohjelmaa on alle kouluikäisille, 7–11-vuotiaille koululaisille ja 11–14-vuotiaille varhaisnuorille. Lisäksi vauvaikäisille on kiva leikkialue kirkon etuosassa seurakuntasalin puolella. Tältä leikkialueelta käsin myös vanhemmat pystyvät osallistumaan ja seuraamaan ohjelmaa pienen samalla leikkiessä.

Alle kouluikäisille lapsille on pyhäkoulu. Pyhäkouluohjaajat keräävät kaikki lapset yhteen kirkkosalin etuosaan, josta porukalla lähdetään kirkon päiväkerhotiloihin.

Pyhäkoulussa lauletaan, rukoillaan ja kuullaan rakastavasta Jumalasta. Pyhäkoulussa on myös toiminnallinen osuus, joko ennen tai jälkeen hartaushetken. Toiminnallisessa osuudessa on otettu huomioon niin isommat kuin pienemmätkin pojat ja tytöt. Siinä on mahdollisuus leikkiin, askarteluun tai erilaisiin liikuntapeleihin ja -leikkeihin kirkon alakerran liikuntasalissa.

Lapsesi ja perheesi ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaamme! Mielellämme kerromme siitä lisää.

Myös uusia pyhäkouluohjaajia sekä lastenohjelman pitäjiä erilaisiin tapahtumiimme tarvitaan. Ilmoittautua voit Iida Hoville. Hänelle voit myös kertoa, jos sinulla on mielessäsi uusia lapsityöhön liittyviä ideoita. Ole rohkeasti yhteydessä!

ALLE KOULUIKÄISILLE LAPSILLE KIVAA OHJELMAA MYÖS KOHTAAMISPAIKAN LEIREILLÄ

1 kuva LAPSET kuva 2 LAPSET

Kohtaamispaikan leirejä järjestetään kaksi kertaa vuodessa; syksyllä ja keväällä. Leireillä on ohjelmaa alle kouluikäisille lapsille, 7–11-vuotialle koululaisille, 11–14-vuotiaille varkeille sekä aikuisille.

Lisätietoa leireistä ja Kohtaamispaikan toiminnasta löydät Kohtaamispaikan sivuilta.

Tervetuloa mukaan Kohtaamispaikan toimintaan!

Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja