Suomen Kansanlähetys

sekl.fi

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. Sen tunnuksena on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”.

Kansanlähetys toimii Raamatun ja luterilaisen tunnustuksen pohjalta. Se tekee lähetystyötä Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Oseaniassa ja Aasiassa ja kertoo hyvästä uutisesta alueilla, missä Kristusta ei vielä tunneta. Jo olemassa olevien seurakuntien toimintaa tuetaan. Köyhimmissä maissa toimitaan paikallisten ihmisten elinolosuhteiden parantamiseksi.

Kansanlähetyksen arvot

  • Luottamus Raamattuun
  • Kaikkien oikeus evankeliumiin
  • Usko ja seurakuntayhteys
  • Yhteinen pappeus
  • Ennakkoluulottomuus ja yhteistyökyky

Kotimaasta maailman ääriin

Kotimaassa kerrotaan evankeliumia hengellisen elämän syntymiseksi, syventämiseksi ja vahvistamiseksi. Tavoitteena on, että ihmiset Kristuksen rakkauden vaikutuksesta lähtevät liikkeelle joko lähettäjinä tai lähtijöinä. Hengellisen herätyksen ja lähetyksen yhteys merkitsee kotimaan työn ja lähetystyön saumatonta yhteenkuuluvuutta.

Kansanlähetys toimii Suomessa 17 piirijärjestönsä kautta. Ruotsissa toimii Ruotsin Suomenkielinen Evankelisluterilainen Kansanlähetys.

Eväitä elämään

Kansanlähetys julkaisee Uusi Tie -viikkosanomalehteä, Donkki-lehteä juniori-ikäisille yhdessä Raamatunlukijain Liiton kanssa sekä nuorten Nuotta-lehteä yhdessä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen SLEY:n ja Opiskelija- ja koululaislähetyksen OPKO:n kanssa. Tuemme hyvää kristillistä elämää myös radio- ja televisio-ohjelmien ja kirjojen avulla. Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja