Suuressa mukana

Suuressamukana.fi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päijät-Hämeen Ev.lut. Kansanlähetys on osa Suomen Ev.lut. Kansanlähetystä (SEKL). Yhteinen tunnuksemme on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”.

Meillä on nimikkolähettejä Virossa, Saksassa, Kreikassa, Venäjällä, Etiopiassa ja Japanissa. Olemme mukana raamatunkäännöstyössä Kaakkois-Aasiassa ja seurakuntatyössä Etu-Aasiassa.

Päijät-Hämeessä kerromme evankeliumia hengellisen elämän syntymiseksi, syventämiseksi ja vahvistamiseksi. Tavoitteenamme on, että ihmiset Kristuksen rakkauden vaikutuksesta lähtevät liikkeelle joko lähettäjinä tai lähtijöinä.

Rukouksin

Lähetit kertovat kiertokirjeissään rukousaiheitaan. Saat kiertokirjeen, kun liityt lähetin kannatusrenkaaseen. Liittyä voit valitsemasi lähetin sivulta tai ottamalla yhteyttä Lähetyskodille. Myös voit tilata Päijät-Hämeen Kansanlähetyksen Ystäväkirjeen, josta voit lukea kotimaantyön ajankohtaisista aiheista.

Vastuuta kantaen

Voit olla itse mukana tekemässä ja suunnittelemassa. Kysy lisää työntekijöiltä!

Toivotamme sinut tervetulleeksi myös liittymään Päijät-Hämeen Kansanlähetys ry:n jäseneksi. Jäsenenä saat 5 kertaa vuodessa ilmestyvän Ystäväkirjeen ja pääset vaikuttamaan toimintaan.

 

Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja